neděle 14. května 2017

Podklady na závěrečnou prezentaci

Všechny potřebné podklady na závěrečnou prezentaci naleznete ZDE. Odkaz na tuto složku bude trvale uložen i v pravém menu v odkazu Podklady. Kdo potřebuje 3D výstavy, je tam vložen SketchUp.

Věnujte pozornost zejména dwg s nazvem maly model. Protože má každý jinak rozsáhlý objekt a ve čtvrtek se nepodařilo sjednotit univerzálně velikost výřezu, velikost modelu je nakonec určena podstavcem, který bude mít hloubku 350 mm a jeho šířka se bude pohybovat na 300 mm (dle modulů). V přední části bude jednotná popiska se jménem studenta, vyznačeným výřezem modelu a severkou. Princip je založen na odnímání jednotlivých pater. Způsob členění je vysvětlený v dwg. Kdo má sklep, přidá i jej. Je třeba vymyslet, jak udělat pohled z boku do krovu - je to na vás - mělo by být pro všechny jednotně.

Dále je ve složce PLACHTA dán podklad do inDesignu. Kdo nemá nejnovější verzi, otevírejte přes idml. Nejpozději ve čtvrtek přineste vytištěno v poloviční velikosti - tedy 225x825 mm (stačí poslepované A3 vedle sebe), abychom mohli předejít případným nesrovnalostem a případně ještě závazný podklad upravili jednotně pro všechny.

Ve složce je také vložen soubor MáMA_pomocník grafika. V úvodu jsou povinné informace k plachtě o velikosti textu atd. Zbytek jsou rady k tomu, jak dosáhnout pěkného výsledku ;).

Žádné komentáře: