úterý 4. dubna 2017

Polosemestrální odevzdání

Ve čtvrtek do 14:30 proběhne polosemestrální odevzdání. Budeme nahoře v kanceláři. To, co bylo v pondělí odprezentováno a zpřipomínkováno, bude upraveno a vytištěno na formátu minimálně A1 (nebo větší). Ateliér probíhat nebude.

Je možné jak barevně, tak černobíle. Měřítko stačí poměrové, ale půdorysy musí být čitelné a přehledné. Půdorysy, řezy a pohledy budou ve stejném měřítku.

obecné připomínky ke včerejšku (doplnění k dříve publikovaným požadavkům):
stavební program - ti, co jej neodevzdali, přidají zvlášť na papíře

severka
skici interiéru

Perspektivní skici nebo zákresy do fotek
Téměř každý během prezentace soustředil pozornost na půdorysy. Některé nepřesnosti v nich souvisí s  nepřevedením představy do 3D. Skici interiéru z výšky stojícího člověka budou doprovázet každý důležitý prostor v domě a budou kresleny v příslušném měřítku. Totéž platí o urbanismu. Nestačí jen fotografie s vyznačenou modrou plochou. Je třeba zobrazit první představu možných úprav.

Fotky upraveného modelu budou poslané na mail ateliéru do čtvrtečního termínu odevzdání. Fotky by měly být vypovídající - shora a z průhledu modulem.

Kdo neměl živoucí koncept, nebojte se přijít s úplně novým řešením. Lépe začínat od nuly než ztrácet čas něčím, co nelze dál posunout. Máte-li jakýkoliv dotaz, napište na mail.

Nasbírané tresty se budou vybírat při předání plachty ;).
Štěpán 2min 20s
Marie 15s
Daniel 1 min
Eva 1 min
Terka 2min 20s 

Žádné komentáře: