úterý 13. října 2015

Workshop Hradiště

Sraz v Hradišti platí ve čtvrtek v 16:00 na náměstí v hotelu. Uložte si naše čísla. V případě, že se ztratíte, nejprve volejte asistentce a kdyby právě komunikovala s jiným studentem, pak teprve volejte vedoucího.

Dwg k továrně najdete v pravém odkazu podklady v dropboxu. Vytiskněte si je s sebou (měřítko na A3 1:200). Také vytiskněte nějaký rozumný podklad širšího okolí (též v měřítku) Získáme-li jakékoliv nové výkresy k zadáním, budou vždy na tomto odkazu. Pro proluku u náměstí také vytiskněte situaci širších vztahů.

Zatím nemáme dwg města, pracuje se na tom, nicméně, pokud zadáte do googlu "nahlížení do katastru", je možné odtamtud vyexportovat katastr města ve formátu pdf a ten konvertujete v illustratoru na dwg. Tento postup není příliš přesný, ale na studie se vám bude jistě v praxi mnohokrát hodit ;).

Nedořešili jsme vaření. Chcete si dát jednu společnou večeři? Pokud ano, bude muset někdo vzít z fakulty velký nerez kastról! Dejte vědět na mail ateliéru nebo se domluvte na facebooku...kontakty máte na mailu.

Žádné komentáře: