středa 17. prosince 2014

ČTVRTEČNÍ PREZENTACE A PLACHTA

Jak bylo v pondělí na ateliéru upřesněno, ve čtvrtek nebude pouze vytištěná zmenšená plachta 300x1050 mm (stačí hezky poslepované A3/A4), ale proběhne i prezentace na projektoru (abychom viděli nejen celkový layout plachet, ale i detail zpracovaných výkresů).

Každý bude mít maximálně 3 minuty. Při prezentaci by neměl chybět zákres do úvodní fotky/finální záběr hlavní vizualizace a skici interiérů/objemové zákresy do zadaných fotografií. Kromě širších vztahů bude podrobně rozpracovaná úvodní situace (parter, povrchy, vstupy, zeleň, stínování atd.) Půdorysy a řezy by měli (vždy alespoň v jednom z pater) představovat směr, kterým se bude ubírat Vaše finální grafika. Další náležitosti plachty jsou uvedeny přímo v indesignovém souboru na dropboxu nebo v minulém příspěvku. Urbanisti a náplavkáři budou mít obsah jak bylo společně omluveno. Z plachty si prosím převezměte popisku.

U pozemku mezi kolejemi by jako název projektu v popisce plachty mohl být váš vlastní název podle náplně domu/cíle projektu + mezi kolejemi. Každý si tedy prezentaci uvede již vlastním názvem, například ATSS - nemocnice mezi kolejemi.


Žádné komentáře: