čtvrtek 6. listopadu 2014

HODNOCENÍ A ODEVZDÁVKA

Bytovkáři, náplavka a Tereza

Pro ty, co si dnes nevyzvedli vyhodnocení první části polosemestrální odevzdávky možné stáhnout zde.

Téměř všem chyběla situace širších vztahů anebo nebyl správně zvolen rozsah území. Skici a modely byly spíše povinná jízda, než kvalitně odvedená práce. I přes všechny vyjmenované nedostatky, které jsme ve Vašich individuálních hodnoceních sepsali, všichni dosáhli nad 50%, což znamená, že žádný průšvih se nekonal. Je jen škoda, že v mnoha případech nedošlo od prezentace k výraznějšímu posunu. Na pondělí tedy tyto připomínky zapracujte.

V úvodu pondělního ateliéru se budeme věnovat těm, co odevzdávali dnes. Využijte tento čas k práci na novém společném modelu. Měl by mít vyřezaná okna a díry podloženy dalším kartonem. Všechny výraznější arkýře a výklenky by měly být též patrné. Nebudete-li si s některým detailem vědět rady, poradíme :).

Mezi kolejemi a urbanisti

Zapomněli jsme dodat, že modely jsou součástí odevzdávky a že je nutné je nafotit usazené v modelu a poslat na náš mail. Prosím, učiňte tak do začátku pondělního ateliéru.

V pondělí se sejdeme nad okomentovanými plachtami. Do té doby ale určitě dále pracujte na projektu a na dopracování společného modelu. Na prosincovou prezentaci už nesmí chybět okolní zástavba (se střechami) a hlavně mosty, náspy, opěrky a další části. To bude tak krásné, až to bude!

Ti, co dělají bakalářskou studii, budou mít na prosincovou prezentaci též pořádný model 1:200. Věřte, že se Vám to v letním semestru vrátí zpět. (Magistři budou muset mít tento model vlastně taky... :) ).


Žádné komentáře: