pondělí 13. ledna 2014

ÚKLID ATELIÉRU A REORGANIZACE VÝSTAVY - DRUHÝ POKUS

Výstava našeho ateliéru je takový menší PRŮSER!  Připisujeme to nedostatku sil způsobený vyšťavením. Vše se dá ale zachránit. Proto jsme zvolili následující strategii.

Cíl?
UDĚLAT VÝSTAVU STEJNĚ KRÁSNOU JAKO VAŠE PLACHTY!

Účast?
VŠICHNI POVINNĚ 

Jak na to?

Kdy?
Zítra 14. 1. od 18:00


Co připravit do té doby???
KRABICE OD BANÁNŮ natřené na bílo pod desky na modely (tzn. 12 krabic).

Protože byste se nedomluvili, vyšší moc rozhodla, že:
 - KRABICE shání Dan a Matěj - sehraná dvojka z nocovek (pokud máte málo rukou, zapojte namátkou třeba Ondru).
- výběr a koupĚ BARVY NA MODEL dostanou na starost největší kutilové z ateliéru - Josef, Aleš, Aleš a Zdeněk (měla by být krycí, aby nebyly vidět nápisy na krabici) Pokud na sebe nemáte čísla, napište na náš mail, dostanete je obratem. Natírat budete společně s ostatními  nahoře v ateliéru od 18. hodiny. Bylo by možné i polepit, jestli vás napadne čím (ale prosím jen v případě, že to bude vypadat hezky, jinak se budeme muset sejít znovu ve středu večer a natírat dalších 12 krabic).
- shánění SMETÁKU, KÝBLU A HADRU dostanou na starosti nejreprezentativnější dámy z ateliéru (aby dobře půdobily při přemlouvání paní uklizečky) Verča, Helena a Anička.

Co od 18. hodiny?
Aby zbytku nebylo líto, že jsou bez úkolů:
- Viktor, David a Marek převěsí MODEL ŠIRŠÍCH VZTAHŮ PLZNĚ
- Eva, Aničk a Vojta převěsí MODEL HOMOLÁKU
LETIŠŤÁCI SI POŘÍDÍ HEZKÝ PROVÁZEK, PŮJDOU SE PODÍVAT VEDLE DO ATELIÉRU KORDOVSKÝ, JAK SE VĚŠÍ PLACHTA, ODSTRANÍ STÁVAJÍCÍ MOTOUZ A NAHRADÍ JEJ ÚHLEDNÝM BÍLÝM PROVÁZKEM, OD KTERÉHO ODSTŘÍHNOU PŘESAHUJÍCÍ KONCE. Vy to dokážete!!!!!

- Nejmenovaní, na které jsme zapomněli přiloží ruku k dílu při ZAMETÁNÍ, VYTÍRÁNÍ (nejen podlahy, ale i skříněk) a PŘEVĚŠOVÁNÍ PLACHET
- v ateliéru nezůstane ve spodním patře nic než plachty a modely, zbytek bude vynesen nahoru

CHÁPEME, ŽE JE TO NEMILÉ jít znovu do školy, ale takto to zůstat nemůže. Stačí se zajít podívat do vedlejších ateliérů. Navíc by byla velká škoda vaši usilovnou práci za celý semestr takhle špatně odprezentovat. Pokud budete všichni, máte brzy hotovo!

před 18:30 vám příjde pomoct Šárka.

DĚKUJEME!